Hverdagen

I "Fritteren" er vi i august 2014 ca. 60 børn, 3 pædagoger og 1 medhjælper.

 

"Fritteren" har eget hus, egen have og en legeplads, som vi deler med skolen.

 

Når barnet møder i SFO, bliver det hver dag afkrydset i et skema, så de voksne har styr på, hvor mange børn de har ansvar for den pågældende dag.

 

Hvis børnene bliver sultne, og ikke har spist deres madpakke i spisefrikvarteret, kan de altid sætte sig og spise i tidsrummet 12.00 - 14.00. Vi har en lille "madklub" for børn som af forskellige grunde ikke får spist i løbet af skoledagen. For at være i "madklubben" skal der laves en speciel aftale mellem forældre og personale i SFO.

 

Børn, der er tilmeldt modul I får tilbudt morgenmad, hvis de kommer inden 7.30

 

Børn, der er tilmeldt modul III får serveret eftermiddagsmad kl. ca. 15, hvorefter vi leger udenfor.

 

Glemt tøj og sager lægger vi i en kurv i gangen.

 

Børnene kan ikke benytte telefonen - udover særlige tilfælde - derfor skal aftaler om kammerater som skal med hjem, være afklaret hjemmefra.

For at vi ikke skal bruge unødig tid på at lede efter et barn som slet ikke er i SFO den pågældende dag, er det vigtigt at I giver besked til os, hvis jeres barn skal noget andet end i pasning. (hjem til kammerat, hentes på andet tidspunkt, med en anden bus, bliver hentet af andre personer etc.)

Ved afhentning af børn i Fritteren opfordrer vi forældre til at lade mobiltelefonen blive i lommen. Børn har brug for at mærke den fulde opmærksomhed fra forældre efter en lang dag i skole. 

Fødselsdage markeres med et flag. Derudover fejrer vi ikke dagen.

 

Vi benytter gymnastiksalen en gang imellem, hvor der er mulighed for boldspil og leg.

 

Sammen med skolen har vi 2 årlige forældre-arbejdsdage, hvor vedligeholdelse og nye ting i vores hus og legeplads bliver klaret i fællesskab.

 

Vi arrangerer "forældrekaffe" nogle fredage om året, hvor forældre og søskende er velkommen til en snak med hinanden og personale.

 
Log ind
Forældreintra
Log ind
Elevintra
Log ind
Personaleintra

Kig indenfor:

Vi arbejder sammen med: